Tekstiilipaikka 6 kpl tummansininen CORDURA ®

11,00 

Uutuus! Monipuolinen korkean teknologian tekstiilipaikka. Ulkoiluvaatteiden, kenkien, kalusteiden, kassien, telttojen ym. nopeaan paikkaamiseen.
Erittäin kestävä ja vahva; kehitetty armeijan vaativiin tarpeisiin. Tarttuu kaikkiin pintoihin muotoillen pintojen muotoa.

Paketissa 6 kpl: 2 kpl 60 mm x 80 mm, 2 kpl ⌀ 40 mm, 2 kpl ⌀ 60 mm.
OEKO TEX Class II -sertifioitu CORDURA ® kangas valmistetaan korkealaatuisesta polyamidi-puuvillakankaasta.
Armeijakankaiden standardi takaa ympäristöystävällisen tuotannon, eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat 100 % ihmis- ja ympäristöturvallisia.

6 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Olet varmasti joskus saanut reppusi, ulkoiluhoususi  tai -takkisi juuttumaan oksaan ja saanut niihin repeämän, joka leviää ja tekee vaatteesi/reppusi lopulta käyttökelvottoman? Nyt siihen on ratkaisu lisättäväksi varustepakkaukseen kun ulkoilet.

Tekstiilipaikka tarttuu mihin tahansa pintaan ja korjaa sen hetkessä. Ompeleita ei tarvita, irroita vain taustapaperi ja kiinnitä tarra. 
Tekstiilipaikka soveltuu mm. puolustusvoimien ammattilaisten, luontomatkailijan, mekaanikon jne. käyttöön.
Tekstiilipaikka voidaan kiinnittää ulkona ilman erikoistyökaluja. Lämmitys millä tahansa lämpimällä tuotteella tekee siitä erityisen kestävän joten jos sinulla ei ole silitysrautaa käsillä, älä huoli. Lämpötilan nostamiseksi voit käyttää lusikkaa kitkan tekemiseen, lämmitettyä kiveä, lämmitettyä kahviastian pohjaa tai jopa sytyttimen liekkiä lyhyillä vedoilla. Kaikki, mikä tuo lämpöä muutaman hankauksen lisäksi, parantaa tarran pysyvyyttä.

Tämä tuote on myös erittäin kätevä karavaanarikäytössä, koska se on vettä/ öljyä/ happoa/ pölyä hylkivä ja sillä voi korjata reiän teltassa, pressussa tai jopa ilmapatjan reiän.
Tekstiilipaikka paketti painaa vain muutaman gramman ja on helppo säilyttää missä tahansa. Et edes tunne sitä taskussasi tai repussasi.

HUOM! Mikäli paikka kiinnitetään tekstiiliin jota on tarkoitus pestä pyykkikoneessa, on liiman annettava kiinnittyä paikattavaan vaatteeseen vähintään kolme päivää ennen pesua! Veden lämpötila max. 40 astetta. Emme voi taata ikuista pysyvyyttä vaatteissa jotka säännöllisesti pestään koneellisesti.

Valmistettu EU:ssa.